Rockstar werkt mogelijk aan L.A. Noire-remaster | Gamer.nl

Rockstar werkt mogelijk aan L.A. Noire-remaster | Gamer.nl

Volgens recente geruchten werkt ontwikkelaar Rockstar aan een remaster van L.A. Noire voor PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Yan2295, een Twitteraar die eerder ook al de The Lost and the Damned-uitbreiding voor Rockstar-game Grand Theft Auto 4 op voorhand lekte, claimt nu op Twitter dat de L.A. Noire-remaster naar Nintendo's aankomende console, de Switch, komt.


Een tweede bron met een onbekende reputatie, DirectFeedGames, volgde dat gerucht op met de informatie dat de remaster ook naar PlayStation 4 en Xbox One komt en dat de game eind deze zomer verschijnt. Rockstar zelf of uitgever Take-Two Interactive hebben vooralsnog niets aangekondigd.

L.A. Noire verscheen in 2011 op PlayStation 3 en Xbox 360 en later ook op pc en is meer dan zes miljoen keer verkocht. De game werd door de pers en gamers wi elvallig ontvangen. De meest opvallende features zijn het onconventionele conversatiesysteem, waarbij spelers moeten inschatten of door computer bestuurde personages liegen tijdens ondervragingen, en de hyperrealistische gezichtsanimaties.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou