Update: Rockstar momenteel niet van plan progressie Red Dead Online te wissen | Gamer.nl

Update: Rockstar momenteel niet van plan progressie Red Dead Online te wissen | Gamer.nl

Ontwikkelaar Rockstar heeft bekendgemaakt momenteel geen plannen te hebben om de progressie van spelers te verwijderen in de huidige bètaversie van Red Dead Online. Dit meldt Rockstar via Twitter.

Rockstar zegt in een update op Twitter momenteel geen plannen te hebben voor het verwijderen van de progre ie van de spelers in de bèta. In de update benadrukt de ontwikkelaar de focus te leggen op het balanceren en stabiliseren van de economie in Red Dead Online. Deze eerste veranderingen in de bèta zijn gepland om aan het einde van de week te verschijnen.

In eerste instantie waarschuwde Rockstar de spelers dat de kans bestond dat de progre ie in de bètaversie verloren kon gaan. Nu lijkt daar echter op dit moment geen sprake van te zijn.

Origineel bericht: Ontwikkelaar Rockstar waarschuwt spelers van Red Dead Redemption 2 dat de progre ie van Red Dead Online verloren kan gaan. Dit maakt het bedrijf duidelijk nadat de eerste groep spelers toegang kregen tot de bèta van de online modus.

Sinds gisteren kreeg de eerste groep spelers toegang tot de online modus. De ontwikkelaar geeft aan om in de komende week alle spelers in verschillende groepen toegang te verlenen tot de bèta om te voorkomen dat de systemen en servers niet overbelast worden door de grote spelersbasis.

Rockstar benadrukt via een uitgebreid nieuwsbericht op de officiële website dat de bèta zo lang het nodig is online wil laten blijven om een complete en volledig functionerende ervaring te creëren. Daarbij werd aangegeven dat het van een paar weken tot een paar maanden kan duren. "Wij zijn erop gericht om een stabiele en plezierige ervaring te leveren en tegelijkertijd zoveel mogelijk cruciale informatie en feedback te verzamelen om Red Dead Online constant te verbeteren", aldus Rockstar.

Red Dead Redemption 2

Met dit bericht voegt Rockstar toe dat de progre ie die spelers in de bèta maken verloren kan gaan indien er zich problemen voordoen. Dit kan tot gevolg hebben dat bepaalde statistieken hersteld moeten worden. Echter zegt Rockstar zijn best te doen om de progre ie van de bèta voor spelers voor de lange termijn te behouden.

Eerder lekten er details uit van de online modus waarin onder andere een battle royale-modus genaamd 'Make it Count' werd getoond. Daarnaast ontdekten dataminers een aantal verhaalmi ies in de nieuwe online modus van de game.

Red Dead Redemption 2

Spelers in bezit van de Ulitmate Edition van Red Dead Redemption 2 hebben sinds gisteren toegang tot de bèta van Red Dead Online. Vanaf vandaag kunnen spelers die op de dag van lancering de game hebben gespeeld toegang krijgen tot de bèta. Morgen wordt toegang verleend voor spelers die in het lanceringsweekend hebben gespeeld en aankomende vrijdag krijgt iedereen toegang tot de online modus.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou