Rockstar verwijdert 'onbedoelde bestanden' uit pc-versie GTA Trilogy

Rockstar verwijdert 'onbedoelde bestanden' uit pc-versie GTA Trilogy

Rockstar verwijdert momenteel bestanden die 'onbedoeld' in de pc-versie van Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition terecht zijn gekomen.

"De Rockstar Games Launcher is nu online, maar GTA: The Trilogy - The Definitive Edition is niet beschikbaar om te spelen of te kopen omdat we bestanden verwijderen die onbedoeld in deze versies zitten",  zegt het bedrijf of Twitter. "Onze excuses voor het ongemak, we hopen de correcte versies snel online te hebben."

Spelers vermoeden dat het gaat om muzieknummers die zich wel in de gamebestanden bevinden en zijn uitgeschakeld. Zo onthult Twitter-gebruiker Ash R. in een tweet dat radiostation Flash FM bijna compleet is, inclusief het nummer Running With The Night, dat vermoedelijk wegens verlopen licentieovereenkomsten niet beschikbaar is in GTA Vice City.

Gisteren ging vlak na release van de games de gehele Rockstar Launcher offline voor 'onderhoud'. Het is nog onduidelijk wanneer de pc-versies van de remasters weer beschikbaar zijn.

Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition verscheen deze week voor consoles en pc en biedt geüpdatete versies van GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de game maar gerefund op pc... Maar wel op de ps5 gekocht nu want wil ze gewoon spelen. Maar heel erg jammer hoe rockstar hier loopt te stuntelen.

0
test

@Markus88 Volgens mij kan je beter geduld hebben, het liefst hebben ze namelijk dat het PC platform niet bestaat zodat iedereen gedwongen op een console speelt. Door overstag te gaan, stimuleer je eigenlijk de wens van het bedrijf wat de boel loopt te verkloten.

0
test

Wat een gigantische cluster**** is dit zeg, slechtste remaster ooit. En dan ook nog actief mods van de oude games gaan verbannen, hoe zielig kun je zijn.

0

Aanbevolen voor jou