Rockstar stopt met grote updates Red Dead Online

Rockstar stopt met grote updates Red Dead Online

Rockstar stopt met grote updates voor Red Dead Online. De ontwikkelaar wil zich meer focussen op de ontwikkeling van de nieuwe Grand Theft Auto.

Dat meldt Rockstar op diens officiële website. "Over de afgelopen paar jaar hebben we gestaag steeds meer ontwikkelingsmiddelen verplaatst naar het nieuwe deel in de Grand Theft Auto-reeks," schrijft de ontwikkelaar. "We begrijpen meer dan ooit dat we de verwachtingen van spelers moeten overtreffen en dat we ervoor moeten zorgen dat het volgende deel zich goed mogelijk is. Daarom maken we wat veranderingen in hoe we Red Dead Online ondersteunen."

In de toekomst bouwt Rockstar verder op reeds bestaande modi in Red Dead Online in plaats van het toevoegen van nieuwe modi en grote updates. Spelers hoeven dus geen grote gethematiseerde evenementen meer te verwachten. Later dit jaar worden er nieuwe Telegram Missions toegevoegd. Rockstar blijft de game wel ondersteunen met patches en seizoensgebonden evenementen.

Rockstar kondigde eerder dit jaar aan dat de nieuwe game in de Grand Theft Auto-reeks officieel in ontwikkeling is. “Met de ongekende populariteit van GTAV weten we dat velen van jullie nieuwsgierig zijn naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. Bij elk nieuw project dat we starten, is het ons doel om aanzienlijk te verbeteren in vergelijking met dat wat we eerder hebben afgeleverd. We zijn blij dat we nu officieel kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is,” meldde de ontwikkelaar in een persbericht.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan nog wel eens een dolk in het hart zijn van de Red Dead fans (ik ben er een van) met name omdat we waarschijnlijk nog eens 10 jaar mogen wachten op een nieuw deel in de franchise.

0

@JustSafety Als Online een groot succes was geweest, had dat nog wel eens langer kunnen duren. Met hoelang het duurt voordat GTA6 uitkomt, is die 10 jaar niet geheel onterecht.

0
test

@Quintex ben ik met je eens. Maar dan hebben ze toch wel een beetje afgedaan aan Red Dead Online. Het had vele malen beter kunnen wezen en niet zo een geldmachine voor de goudklompjes. RedM is een mooi voorbeeld hoe je gebruik kunt maken van de technieken die RD Online bied. Natuurlijk is dat niet de intentie van Rockstar om er een grote Roleplay van te maken... maar ze kunnen d'r zeker wat van leren.

0
test

Rockstar heeft zich nooit volledig ingezet voor Red Dead Online. Waar GTA Online grote uitbreidingen ontving moesten Red Dead spelers het tijden lang met dezelfde missies doen en de nieuwe content was vaak niet meer dan xp boosts op diezelfde missies. Red Dead 2 is en blijft een fantastische singleplayer game, maar de Online modus was undercooked en had beter niet uitgebracht kunnen worden.

0
test

@gusanito Goed verwoord, ze zijn erg nalatig geweest de verkoopcijfers van RDR2 was zo goed dat je wel wat meer input op de Online variant had mogen verwachten. Waarschijnlijk bleek GTAV een grotere melkkoe te wezen dan RDR2.

0

Aanbevolen voor jou