Rockstar richt platenlabel op en gaat muziek uitgeven

Rockstar richt platenlabel op en gaat muziek uitgeven

Rockstar Games heeft een eigen platenlabel gelanceerd in de vorm van CircoLoco Records.

De ontwikkelaar van games als Grand Theft Auto 5 en Red Dead Redemption 2 doet dat samen met het bedrijf CircoLoco, een promotor van dancefeesten en clubs dat vooral op Ibiza naamsbekendheid geniet.

De eerste EP komt op 4 juni uit onder het platenlabel en daarna moet er elke week tot 9 juli een nieuwe EP verschijnen. Op 9 juli komt Monday Dreamin', een verzamelalbum met de voorgaande verschenen EP's, uitkomen. Op Spotify is al een voorproefje te beluisteren en het album kan op iTunes gereserveerd worden. Het album komt ook op vinyl uit. Artiesten op het album zijn onder andere Luciano, Lost Souls of SAturn, Tokimonsta en Seth Troxler. 

Rockstar heeft altijd al veel associatie met de muziekindustrie gehad, mede dankzij de radiostations vol met gelicenseerde nummers in de Grand Theft Auto-games. Een tijd terug opende het bedrijf een complete nachtclub in GTA Online.

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aangezien de radiostations en line-ups van bekende artiesten in de GTA games erg goed zijn, vind ik dit een erg logische stap van Rockstar. Ik heb een hoop goede artiesten leren kennen door de games. Ben benieuwd wat voor muziek Rockstar zal onderbrengen in hun platenlabel, het voorproefje van Seth klinkt al lekker.

0
test

Njah met zo'n naam, niet verrassend.

0

Aanbevolen voor jou