Nieuws
Red Dead Redemption 2

Rockstar onthult details soundtrack Red Dead Redemption 2

Red Dead Online biedt ruimte voor maximaal 32 spelers

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Rockstar heeft details onthuld over de soundtrack van Red Dead Redemption 2. Zo wordt bekend dat de soundtrack in totaal meer dan 192 liedjes bevat.

Zo hebben bijvoorbeeld Arca, Duane Eddy en drummer van Queen of the Stone Age, Jon Theodore, bijgedragen aan de productie van de soundtrack. Onder de groep bevinden zich ook terugkerende artiesten die eerder hebben bijgedragen aan de soundtrack van andere Rockstar-games.

Onder deze artiesten bevindt zich Woody Jackson, die eerder onderdeel was van de productie van de GTA 5-soundtrack. Jackson heeft met de Red Dead Redemption 2-soundtrack opnieuw een bijdrage geleverd door te werken met Colin Stetson (saxofonist en samenwerkend met Arcade Fire), David Ferguson en David Ralicke. Ferguson staat vooral bekend om zijn eerdere samenwerking met Johnny Cash.

Andere namen die door Rockstar zijn bevestigd zijn onder andere Matt Sweeney, Gabe Witcher, Luke O’Malley, Mario Batkovic, Rabih Beaini en Senyawa. Naast deze namen bevindt zich ook Grammy Award-winnaar Daniel Lanois, die in het verleden albums heeft gemaakt voor U2 en Bob Dylan. In de Red Dead Redemption 2-soundtrack was Lanois verantwoordelijk voor de 'vocale momenten'.

Hieronder kan naar de gehele soundtrack van Red Dead Redemption 2 geluisterd worden.

Red Dead Online voor maximaal 32 spelers

Naast details over de soundtrack werd ook meer bekend over de online-modus van Red Dead Redemption 2. Zo is met de lancering van de game bekend geworden dat Red Dead Online ruimte biedt voor maximaal 32 spelers op één server. Dit is ongeveer hetzelfde maximum aantal als in GTA Online.

Rockstar meldt dat het Red Dead Redemption 2 gebruikt als fundering bij het spelen van Red Dead Online en biedt de online-modus nieuwe content door regelmatig updates uit te brengen dat toegankelijk wordt gemaakt voor alle spelers.

Red Dead Online

"Red Dead Online is een evolutie van de klassieke multiplayer-ervaring in de originele Red Dead Redemption, door het mengen van verhalende, competitieve en coöperatieve gameplay op leuke en nieuwe manieren", aldus Rockstar.

Red Dead Online lanceert in november in de vorm van een bèta. Rockstar benadrukt dat met de lancering van de bèta dit gepaard kan gaan met problemen, aangezien veel spelers aan het begin in grote getale de online-modus willen spelen en voor sommige spelers niet optimaal kan werken. De online-modus van Red Dead Redemption 2 wordt gratis toegankelijk voor alle spelers die in bezit zijn van de game.

Red Dead Redemption 2 is beschikbaar op Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Moet je Red Dead Redemption 2 boycotten om crunch-praktijken? Golden Sun-item ontdekt in Smash Bros. Ultimate-video
0

Reacties op: Rockstar onthult details soundtrack Red Dead Redemption 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.