Nieuws
Red Dead Redemption 2

Rockstar kondigt officiële guidebook voor Red Dead Redemption 2 aan

Standaard en collectors editie beschikbaar

Geschreven door Pablo Bool op
Rockstar Games heeft een guidebook voor Red Dead Redemption 2 aangekondigd. In de gids, die door Piggyback wordt gepubliceerd, staat allerlei extra informatie over de game.

In de gids staan het verhaallijn, personages en missies in de game uitgebreid omschreven. Er zijn twee versies beschikbaar van de guidebook beschikbaar: een standaard editie en een collectors editie. In de standaard editie zijn een simpele walkthrough, maps voor bepaalde hoofdstukken in de game, referentiesectie en een alomvattende index te vinden.

De collectors editie heeft alles wat de standaard editie ook heeft, maar is geprint op hoger kwaliteit papier en bevat extra artwork van de game. De standaard editie kost €24.19 en voor de collectors editie betaalt men €29.99. Beide edities kunnen via de Rockstar Warehouse worden besteld.

Red Dead Redemption 2 is het vervolg op de in 2010 verschenen openwereldgame Red Dead Redemption, dat weer een vervolg was op Red Dead Revolver. De nieuwe titel biedt spelers wederom een open wereld in een westernsetting.

Red Dead Redemption verschijnt 26 oktober 2018 voor de PlayStation 4 en Xbox One. De guidebook wordt tegelijkertijd uitgebracht.

Red Dead Redemption 2
Standaard editie
Collectors editie guidebook RDR2 Red Dead Redemption 2
Collectors editie

Dit artikel delen:

Lees meer

Dragon Ball FighterZ voor de Switch krijgt bèta Metal Gear Solid-verfilming niet gebaseerd op een enkele game
0

Reacties op: Rockstar kondigt officiële guidebook voor Red Dead Redemption 2 aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.