Rockstar Launcher refereert naar remasters van GTA-trilogie

Rockstar Launcher refereert naar remasters van GTA-trilogie

Via een update van de Rockstar Launcher is mogelijk meer bewijs voor aankomende remasters van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas gevonden.

Via GTAForums vond men referenties naar mogelijke remasters in de Rockstar Launcher, waaronder vermeldingen dat de spellen - zoals eerdere geruchten meldden - op Unreal Engine draaien. Ook zijn er icoontjes en logo's voor de games gelekt, alsmede achievements. Fans speculeren daardoor dat de remasters van de trilogie binnenkort worden aangekondigd.

Er gaan al enkele maanden geruchten over het zogenoemde Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, dat op Unreal Engine zou draaien en ontwikkeld zou worden door Rockstar Dundee. Vorige week werden de remasters ook van een leeftijdsclassificatie voorzien in Zuid-Korea. Daarbij meldde Kotaku dat de trilogie in november dit jaar uitkomt. Rockstar zelf heeft nog niets bevestigd.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Ik zit hier als fan simpelweg niet op te wachten. Jullie wel? Ik heb sterk het gevoel dat dit gerushed wordt, door een van de mindere takken binnen rockstar. Puur als cashgrab en om de aandeelhouders beetje tevreden te houden.. Een hoop fans zullen uitkijken naar Vice City; maar gaat die wel aan de verwachtingen voldoen.. Ik denk eerlijk gezegd niet dat het beter gaat worden dan 4 en 5.. maar wie weet. Het wordt gewoon tijd voor 6..

0

@kleinekoosjer dat ik hier op zit te wachten is de understatement van het jaar. Deze games zijn zo ontzettend goed, zeker in vergelijking met de standaard meuk die tegenwoordig uitgebracht wordt. Voornamelijk Vice City en San Andreas zijn pareltjes. Beter dan GTA4 en GTA5 bij elkaar.

0
test

@kleinekoosjer Als goed gedaan is zit ik hier zeker op te wachten, Vice city is de beste gta voor mij zelf daarna gta san andreas. Maar als ze de gameplay verbetren naar nu en grafisch hoeft niet eens zo heel erg voor mij en ik speel ze zo weer allemaal.

0
test

@kleinekoosjer Tuurlijk is het tijd voor 6. Maar dit kan natuurlijk wel een aangenaam zoethoudertje worden. En als we de reputatie van Rockstar bekijken rusten ze games zelden.

0

@kleinekoosjer ik ben hier ook wel benieuwd naar. Dit blijven pareltjes en ik heb Vice City nooit uitgespeeld, dus dit zou een mooie kans zijn. De geruchten wijzen er alleen op dat het puur een grafische update is en dat er gameplay wise niets verandert. Dat zou wel jammer zijn. Ik ben in ieder geval niet van plan om de volle pond te betalen. Ik ben het wel volledig met je eens dat het tijd wordt voor deel 6, maar dit gaat nog wel een jaar of 2 a 3 duren ben ik bang.

0

@kleinekoosjer Ik wel. De originele trilogie blijven fantastisch met name omdat het vrij lastige rakkers zijn, het is nooit saai. Het zijn typische games die ik elk jaar wel weer een keertje opstart om er tenminste voor de helft doorheen te spelen, dat ritueel zet ik graag voort met de remaster versies.

0
test

Back to Vice City

0

Aanbevolen voor jou