Red Dead Online-update met battle royale-modus Gun Rush uitgebracht

Red Dead Online-update met battle royale-modus Gun Rush uitgebracht

Rockstar heeft een nieuwe update gelanceerd voor de bèta-versie van Red Dead Online. Met de nieuwe update wordt een nieuwe battle royale-achtige modus genaamd 'Gun Rush' toegevoegd. Dit meldt de ontwikkelaar op de officiële website.

In Gun Rush moeten spelers wapens en munitie zien te verzamelen om te kunnen overleven in een beperkt gebied in omvang blijft krimpen. De modus kan met maximaal 32 spelers gespeeld worden in een Free-for-all-variatie of in teams. Deze modus heeft grotendeels dezelfde opzet als de battle royale-modus van games, zoals Fortnite en Call of Duty: Black Ops 4.

Red Dead Online

Naast de introductie van Gun Rush belooft Rockstar binnenkort meer soorten content toe te voegen aan de online modus. Zo worden er binnenkort dagelijkse uitdagingen toegevoegd waarin spelers variërende opdrachten moeten uitvoeren om beloningen te krijgen.

Ook worden er veranderingen aangebracht aan de consequenties van wetsovertredingen binnen Red Dead Online. Zo wordt de structuur zodanig aangepast dat spelers bij het plegen van een misdaad een beperkte tijd hebben om een premie te betalen voordat premiejagers uit verschillende locaties de speler gaan opzoeken. Deze aanpassing moet volgens Rockstar spelers motiveren om minder vaak misdaden te plegen.

Daarnaast verandert het 'Parley'-systeem. Rockstar zegt in de toekomst het makkelijker te willen maken voor spelers om een Parley te activeren en daarmee agressieve spelers te kunnen ontwijken. Echter worden zogenoemde Feuds, Posse Feuds en Leader Feuds ook makkelijker om te starten zodat spelers in een gestructureerde competitie de strijd met elkaar aan kunnen gaan.

Als laatst worden veranderingen aangebracht aan de locaties van spelers in de online modus. Zo wil Rockstar de afstand verkleinen in hoeverre spelers op de map elkaar kunnen zien. Daarnaast wil de ontwikkelaar het mogelijk maken om spelers te identificeren die veelvuldig misdaden plegen tegen andere spelers door middel van een cirkel die donkerder wordt naarmate het aantal misdaden stijgt.

Red Dead Online

Rockstar geeft aan om in een later stadium van de bèta andere elementen toe te voegen aan Red Dead Online. Zo wordt gemeld dat er nieuwe verhaalmissies, dynamische evenementen, competitieve modi, kleding en wapens toegevoegd gaan worden.

Op de website zegt Rockstar dankbaar te zijn voor de ontvangen feedback van de spelers in de afgelopen periode. Daar voegt het bedrijf aan toe dat Red Dead Online in ieder geval voor nog een aantal maanden in de bèta-fase blijft, aangezien het nog veranderingen wil implementeren om de modus te stabiliseren en de algehele ervaring te verbeteren.

Red Dead Online is gratis te spelen op de Xbox One en PlayStation 4 voor alle spelers die een kopie van Red Dead Redemption 2 bezitten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Dat zou inderdaad niet moeten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola juist wel toch. het moet demotiveren maar jouw motivatie moet komen uit het willen van het geld en uit handen blijven van de wet.

0

RDO is voor mij 1 van de grootste tegenvallers van 2018 (en 19) Zoveel potentie en gewoon 1 grote fuckup is het.

0
test

@casualkiller het is toch ook nog steeds een beta ofzo?

0

Aanbevolen voor jou