Rockstar komt met kortingspas voor DLC L.A. Noire | Gamer.nl

Rockstar komt met kortingspas voor DLC L.A. Noire | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De pas kost tijdelijk 800 Microsoft-punten op Xbox Live Marketplace of 10 euro op het PlayStation Network en geeft spelers een code waarmee ze alle zeven beschikbare downloadbare extra's voor L.A. Noire kunnen downloaden. Dat is vijftig procent goedkoper dan wanneer consumenten de DLC-pakketten los zouden kopen. Het betreft vier extra zaken, twee outfits en een extra verzamel-challenge. Vanaf 14 juni kost de pas 960 Microsoft-punten of ongeveer 12 euro.

Van de beschikbare DLC moeten twee zaken nog uitkomen. De eerste is de Nicholson Electroplating-zaak binnen het brandstichting-departement en komt uit op 21 juni. De Reefer Madne , een zedenzaak, volgt op 12 juli. Ook heeft Rockstar aangekondigd dat de Chicago Lightning Detective-outfit vanaf vandaag gratis wordt aangeboden aan alle leden van de Rockstar Social Club, evenals het Chicago Piano-machinegeweer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou