Rockstar kondigt Cayo Perico Heist met nieuw gebied aan voor GTA Online

Rockstar kondigt Cayo Perico Heist met nieuw gebied aan voor GTA Online

Update: Rocktar heeft een trailer uitgebracht voor de aankomende Cayo Perico Heist-update voor GTA Online.

Spelers kunnen een nieuw eiland ontdekken, maar ook honderd nieuwe nummers voor de radio, nieuwe voertuigen, wapens en een zwaarbewapende onderzeeër.De Cayo Perico Heist-update is vanaf 15 december beschikbaar voor GTA Online-spelers.

Watch on YouTube

Origineel bericht:GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, zou wel eens een nieuw speelbaar gebied kunnen krijgen.

Van de zomer kondigde Rockstar al aan dat fans een "grootste update ooit" voor de online game konden verwachten. Op Twitter plaatste het bedrijf nu een hint naar deze update.

De teaser lijkt naar een nieuw gebied op de map te hinten. De locaties in het filmpje - waarop een tropisch gebied getoond lijkt te worden - zijn niet op de huidige map van de game te vinden. Volgens geruchten speelt zich hier ook een nieuwe heist op af.

Vooralsnog heeft Rockstar nog niets bevestigd. Het is ook niet bekend wanneer de nieuwe update precies verschijnt. Grand Theft Auto 5 - en dus GTA Online - is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc. Volgend jaar komt het spel ook naar next-gen consoles.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

en het uitmelken van een titel die op de 360 al bestond gaat door...

0
test

@Quorumz Hoezo uitmelken? Alles is gratis. Alleen voor het verhaaldeel zal je op de PS5 moeten betalen.

0
test

@bigds9fan omdat het algemeen bekend is dat Rockstar schandalig veel geld binnen harkt voor T2 door de prijzen van artikelen binnen GTA Online zo schandalig hoog te maken dat mensen in de verleiding komen om shark cards te kopen? Sinds GTA Online is uitgekomen brengt Rockstar amper meer games uit. In plaats daarvan melken ze GTA en RD Online tot op het bot uit want daar zit het geld. Erg leuk dat ze alles "gratis" maken maar zo lang er idioten zijn die echt geld betalen voor zulke zielloze en inspiratieloze online games heeft Rockstar echt geen haast om met nieuwe briljante doordachte singleplayer games te komen

0
test

Nog een re-release van GTA voor de Series X en PS5? Ik haak zeker af.

0

Aanbevolen voor jou