Rockstar: ‘Genoeg ideeën voor vervolg op Red Dead Redemption’ | Gamer.nl

Rockstar: ‘Genoeg ideeën voor vervolg op Red Dead Redemption’ | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Bij alle games waar we aan werken, blijft er een gigantisch aantal ideeën liggen die niet worden gebruikt." Barrea kon echter niet bevestigen dat Rockstar van plan is aan een vervolg op de succesvolle game te werken.

Wilde Westen

"We zijn blij dat veel mensen de game geweldig vonden en het helemaal uit hebben gespeeld en daarna vrienden aanmoedigden om het ook te spelen - hopelijk zonder het einde te verklappen - en dat we veel mensen konden overtuigen een game die plaatsvindt in het Wilde Westen te spelen", aldus Barrea.

Red Dead Redemption is het vervolg op het in 2004 verschenen Red Dead Revolver. De game speelt zich af in het Wilde Westen rond het einde van de 19e eeuw. In deze tijden maken de meedogenloze en chaotische prairievlakten langzaam ruim baan voor de steeds groter wordende regering en de opkomst van de Industriële Revolutie. Red Dead Redemption plaatst de speler in de laarzen van de voortvluchtige John Marston en neemt ze mee op avontuur voorbij de Amerikaanse grens.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou