Rockstar geeft in-game geld en items weg in GTA- en Red Dead Online

Rockstar geeft in-game geld en items weg in GTA- en Red Dead Online

Om te vieren dat GTA Online en Red Dead Online allebei de meeste spelers ooit hebben bereikt, geeft Rockstar gratis geld en items weg in GTA Online en Red Dead Online.

Rockstar viert de successen van de games door gratis in-game geld en items weg te geven aan de trouwe spelers. Via de website bedanken de medewerkers van Rockstar de fans voor hun steun gedurende de afgelopen jaren.

GTA Online-spelers kunnen tot wel 2 miljoen dollar krijgen in de game, daarvoor moet de speler twee dingen doen. Om het geld te krijgen moet de speler tussen 30 januari en 5 februari actief zijn, dat is 1 miljoen dollar waard. Voor nog een miljoen moet de speler actief zijn tussen 5 en 12 februari.

gta online

Red Dead Online-spelers kunnen andere prijzen krijgen, zo kunnen spelers vrij wisselen tussen rollen (Bounty Hunter, Trader, Collector en Moonshiner). Als gebruikers tussen 28 januari en 3 februari actief zijn, krijgen zij de volgende voorwerpen: Schofield Revolver, Varmint Rifle en de Devastating Ammo Bundle. Deze bundel bevat het volgende:

  • 100x Split Point Revolver Ammo

  • 100x High Velocity Pistol Ammo

  • 100x Express Repeater Ammo

  • 100x Slug Shotgun Ammo

  • 20x Explosive Rifle Ammo

Als een gebruiker tussen 4 en 10 februari actief is, ontvangen zij een gratis Bounter Hunter-licentie, vijfentwintig Bolas en vijfentwintig Tracking Arrows.

Rockstar eindigt het bericht door te zeggen dat er nog veel meer gepland is voor 2020. Zo krijgt GTA Online nieuwe auto’s en gaat de wereld van Red Dead Online alleen maar groeien met nieuwe rollen en missies voor Frontier Pursuits.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Altijd leuk dat ze dit doen. Ok voor een doorgewinterde speler is het relatief gezien niet veel maar toch. Met Kerst al een gratis RC tank gekregen en nu dit weer. Rockstar is goed bezig en waardeert haar klanten echt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Rockstar was al goed bezig maar de aankondigings trailer van GTA VI zou het echt afmaken.

0
test

@bigds9fan Ik vind het anders zwaar tegen vallen.

0
test

@Vogeltje RDR2 speler zeker? :D

0
test

GTA money is zeker welkom. Arcade + kasten was weer duur zat.. Red Dead pakket is ook altijd relaxed.

0

Aanbevolen voor jou