Nieuws
Red Dead Online

Rockstar brengt losstaande versie van Red Dead Online uit

Vanaf 1 december tijdelijk voor 4,99 dollar

Geschreven door Michel Musters op
Red Dead Online, de online modus van Red Dead Redemption 2, wordt vanaf 1 december losstaand door Rockstar aangeboden.

De online modus kan dan dus zonder de singleplayercampagne worden gekocht op consoles en pc. Dat maakte het bedrijf gisteren bekend. Red Dead Online wordt dan tijdelijk voor 4,99 dollar - in Europa waarschijnlijk voor om en nabij de 5 euro - aangeboden tot 15 februari 2021. Daarna kost de losstaande online modus 19,99 dollar.

De standalone versie van Red Dead Online vergt 123 GB aan schijfruimte. Mensen die Red Dead Online los kopen, kunnen later alsnog de singleplayer kopen. De losstaande versie van Red Dead Online bevat alles waar andere spelers van de multiplayermodus toegang tot hebben, waaronder een aankomende update die nieuwe missies en gear voor de Bounty Hunter toevoegt.

Eerder dit jaar kondigde Rockstar al aan dat het van plan is om in 2021 een standalone versie van GTA Online, de online multiplayer van Grand Theft Auto 5, uit te brengen. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar PlayStation Plus-eigenaren kunnen GTA Online volgend jaar gratis downloaden op PlayStation 5.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mod voor Star Wars Jedi voegt The Mandalorian-armor toe Microsoft werkt aan Xbox-app voor televisies om games mee te spelen
5

Reacties op: Rockstar brengt losstaande versie van Red Dead Online uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  StormFox

  • 25 november 2020 09:26
  Ik had liever gezien dat ze tijd staken in een nieuwe zombie DLC voor de singleplayer campaign

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  alex201

  • 25 november 2020 10:17
  @StormFox Helaas geeft Rockstar sinds GTA 5 niet meer zoveel om singleplayer… Waarom zou je ook als je online met minder moeite veel meer winst maakt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Djerique

  • 25 november 2020 10:39
  Ook ik heb ontzettend genoten van RDR2 single player en vind het persoonlijk de beste campaign game ooit gemaakt. Daarom heb ik me ook gewaagd aan Red Dead Online, dat ik met enig regelmaat weer probeer op te pakken met de hoop dat er nieuwe content of aanpassingen zijn.

  Maar ondanks een paar leuke toevoegingen (zoals nieuwe rollen) voelt deze online versie na precies 2 jaar nog steeds aan als een niet af product.

  Niet alleen al mijn vrienden, maar ook vrijwel de rest van de Red Dead community deelt deze mening.

  Daarom begrijp ik de keuze om Red Dead Online los uit te brengen helemaal niet … :|

  Wat we vooral missen is dat de wereld in Red Dead Online zo dood aanvoelt. Als je geluk hebt kom je na urenlange speelsessies online een Random Stranger tegen(geel stipje), die jou hooguit berooft of die je mag wegbrengen. Daarnaast is er niet tot nauwelijks interactie met NPC’s.
  Dit valt allemaal pas op zodra je Single Player weer oppakt.

  Gelukkig zijn de meeste bugs nu wel uit Red Dead Online. En ben ik blij met de nieuwe Online Strangers, maar Red Dead Online voelt nog steeds heel leeg aan.

  Het enige wat ik hier uit deze actie kan maken is dat Rockstar geld probeert uit te harken…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 25 november 2020 12:50
  ik heb de game gehad, en het ziet er echt fantastisch uit hoor, maar het kon me absoluut niet boeien. Ik werd vooral heel moe van de ellenlange ritjes te paard terwijl de characters met elkaar aan t praten zijn. Er zijn betere manieren om een verhaal te vertellen.
  Uiteraard is me ook al verteld dat het later in de game allemaal beter wordt, maar als ik eerst door uren gelul moet voor er een beetje actie komt, en die actie ook nog niet heel spannend is, dan laat maar.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • LOVEYOURWORLDss

  • 26 november 2020 01:59
  Dr Sacre heeft het leven van mijn familie veranderd, Mijn man verliet me 4 jaar geleden, ik zag getuigenis hoe Dr Sacre zijn geliefde terugbracht, ik nam daarvoor contact met hem op en mijn man kwam terug bij mij, We praten en ik vraag hem of er is hoe hij me een goede baan kan bezorgen is macht hij zei ja, maar hij vertelde me over de dubbele spaarpot, nadat hij me had uitgelegd hoe het werkt, ik vind het geweldig en accepteer het snel, daarna betaalde ik voor de doos en hij deed het gebed voor de doos, hij stuurde het naar mij en ik ontvang het, ik stopte er slechts 200 euro in en na 24 uur controleerde ik het en ik ontdekte dat het geld ongeveer 20.000 euro in de doos zat, ik gaf mijn man wat geld om een ​​heel goed bedrijf op te starten en mijn kinderen gaan hier naar een van de beste scholen in Nederland en ik gebruik de doos nog steeds tot op de dag van vandaag.Ik heb nu een gelukkig gezin dankzij Dr. Sacre, ik ben multi-rijk in Nederland, Dr. Sacre is de beste spreukmaker ter wereld, ik deel deze informatie met mensen om hen te helpen weten hoe ze rijk kunnen worden.Neem contact op met Dr Sacre via e-mail sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp +2349076034359 Dr Sacre is de beste in mijn leven

  Mevrouw Amelia

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.