Nieuws

Rockstar brengt Hunter Attack Chopper en Black Friday-kortingen naar GTA Online

En zestien nieuwe races

Geschreven door Bob van der Laan op
Rockstar heeft een nieuwe update uitgebracht voor GTA Online met daarin onder andere de nieuwe FH-1 Hunter Attack Chopper.

Via de Newswire van Social Club heeft Rockstar laten weten dat er een nieuw deel van de Smuggler's Run Update is uitgebracht voor GTA 5 Online.

De nieuwe update brengt een aantal nieuwe dingen naar de game, waaronder een nieuwe gevechtshelikopter genaamd de FH-1 Hunter. De helikopter kan raketten en kogels afvuren en is voor 4.123.000 GTA$ te koop bij Warstock Cache and Carry. Tijdelijk is de Hunter afgeprijsd tot 3.100.000 GTA$.

Tussen vandaag en 27 november zijn er allerlei evenementen in GTA Online. Zo krijgen spelers wanneer ze inloggen gratis het White Jock Cranley Jumpsuit. Hiernaast heeft Rockstar zestien nieuwe Transform Races toegevoegd. Dit zijn races waarbij er de voertuigen bij sommige checkpoint veranderen, zo kan het gebeuren dat spelers in één race over het land, de zee en in de lucht racen. Bij alle Transform Races is tijdelijk dubbele RP- en GTA$ ter verdienen.

De nieuwe Transform Races zijn via de Newswire van Social Club te vinden. Door op de links te klikken zijn de races te bookmarken.

Op verschillende auto’s en onderdelen heeft Rockstar 25% korting gegeven vanwege Black Friday. Het gaat om de Progen Tyrus (Super), Dewbauchee Rapid GT (Sports), Engine- en Handling Upgrades, Brakes, Transmission, Turbo, Suspension en Spoilers.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Special Vehicle Race – ‘Redneck’, die met de Rocket Voltic gereden moet worden, en de Time Trial – ‘End To End’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Vorige week kwam Rockstar ook al met de Coil Cyclone. Een elektrische supercar, gebaseerd op de Tesla.

Bron: Rockstar

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft komt met nieuwe Xbox Game Pass-games Valve verandert reviewsysteem van Steam om bots tegen te gaan
1

Reacties op: Rockstar brengt Hunter Attack Chopper en Black Friday-kortingen naar GTA Online

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • kleinekoosjer

  • 22 november 2017 17:32
  Shit blijft mega duur allemaal.. maar toch blijft het tof..
  Net die mobile operation center gescored voor de bunker: compleet blut.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.