Nieuws
Red Dead Redemption 2

Update: Red Dead Redemption 2 Companion-app nu beschikbaar op iOS en Android

App ongeveer 200MB groot

Geschreven door Rick Bloemzaad op
De Red Dead Redemption 2 Companion-app is nu beschikbaar voor iOS en Android. De app is gemiddeld 200MB groot en biedt verschillende functies ter ondersteuning van de nieuwe game. Op iOS bedraagt de grootte 210MB en op Android 193MB.

Origineel bericht: Rockstar brengt aankomende vrijdag een app uit voor Red Dead Redemption 2. Dit maakt het bedrijf bekend via zijn officiële website.

Met de zogenoemde Companion-app kunnen spelers tijdens het spelen van Red Dead Redemption 2 interactieve informatie ontvangen op basis van wat er zich in de game afspeelt. Zo kan de app gebruikt worden om in en uit te zoomen van de map, kunnen er routes worden vastgesteld en biedt het toegevoegde waarde bij het verkennen van de wereld van Red Dead Redemption 2. Eerder leek ook de volledige map van Red Dead Redemption 2 uitgelekt te zijn.

Red Dead Redemption 2

Naast de map biedt het ook uitkomst voor het inzien van kerninformatie over protagonist Arthur Morgan. Zo kan het dagboek van Morgan worden ingezien en vind je verschillende statistieken via de Social Club. Spelers kunnen zelfs de HUD uitschakelen bij het gebruiken van de app. Verder bevat de app een compleet digitale handleiding van Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2

De Red Dead Redemption 2 Companion-app voor iOS en Android lanceert op 26 oktober, tegelijk met Red Dead Redemption 2 op Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ga jij Red Dead Redemption 2 spelen? Welke Command & Conquer verdient een remaster?
2

Reacties op: Update: Red Dead Redemption 2 Companion-app nu beschikbaar op iOS en Android

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Heijaangel

  • 26 oktober 2018 12:07
  Zo te zien moet je inloggen met een Social account van Rockstar. Beetje jammer. Moet je weer een extra account aanmaken. Had gehoopt dat je gewoon kon inloggen met je PS account.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • mhnl1979

  • 26 oktober 2018 22:56
  Wel een waardeloze app. De helft van de opties wordt je gewoon doorgelinkt naar een webpagina die in je internet browser opent…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.