Rockstar bezig met meerdere onaangekondigde games

Rockstar bezig met meerdere onaangekondigde games

Rockstar is bezig met meerde onaangekondigde games zo meldt voormalig medewerker Angith Jayarajan in een interview met href="https://www.instagram.com/p/B21JauEFESN/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">StayAbode</a>.

Jayarajan werkte als een 3D-artiest bij Rockstar India en heeft aan meerdere projecten gewerkt waaronder Red Dead Redemption 2 en “een aantal games die ik niet mag noemen,” aldus Jayarajan. Meer heeft hij hierover niet gezegd. Het is dus niet duidelijk om welke games het gaan, maar er wordt wel gespeculeerd.

Eén van de belangrijkste is natuurlijk GTA 6, een game waar veel GTA-liefhebbers al lang op zitten te wachten. In de afgelopen maanden zijn in ieder geval kleine beetjes informatie uitgekomen/gelekt. Laatst zijn er nog een aantal onofficiële beelden uitgekomen waarvan wordt gedacht dat deze van GTA 6 zijn, dit is echter niet bevestigd. Lees hier al het nieuws over GTA 6.

Ook wordt er gedacht aan Bully 2. Deze game schijnt intern speelbaar te zijn geweest bij Rockstar. Dit claimt VideoGamesChronicle gehoord te hebben van anonieme bronnen. Maar dit schijnt helemaal terug in 2010-2013 te zijn geweest. Echter kan het dus zijn dat één van deze ‘niet te noemen’-games Bully is. De game was al in ontwikkeling, maar na een periode van achttien maanden schijnt dit project stop te zijn gezet.

Of deze onaangekondigde games voor de huidige of de nieuwe generatie consoles zijn, is niet bekend . Maar dat laatste is wel een grote mogelijkheid gezien de recent aangekondigde releaseperiode van de PlayStation 5.

Red Dead Redemption voor pc komt in November.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Niet zo gek, dat zou anders namelijk betekenen dat ze geen reet aan het doen zijn.

0
test

The Warriors 2!!

0

Aanbevolen voor jou