Rocket League krijgt ondersteuning voor Xbox One X | Gamer.nl

Rocket League krijgt ondersteuning voor Xbox One X | Gamer.nl

Ontwikkelaar Psyonix heeft gemeld dat Rocket League op 3 december ondersteuning gaat krijgen voor de Xbox One X. De ondersteuning wordt voor spelers geleverd in combinatie met andere functies en verbeteringen in de zogenoemde december-update.

Met het arriveren van de ondersteuning kunnen spelers van de Xbox One X binnenkort de game spelen in 4K en in 60 frames per seconde met een resolutie van 1920x1080. Daarnaast ontvangt de game ook verschillende HDR-opties. De functie was in eerste instantie gepland om in 2017 uit te komen, maar werd uiteindelijk door technische complicaties uitgesteld .

Rocket League

Naast de technische ondersteuning ontvangt de game met de nieuwe update ook andere elementen die de game verbeteren, zoals een leaderboard voor de Ranked Extra-modi, aanpa ingen voor het xp- en progre iesysteem en toegevoegde community-vlaggen. Ook krijgt de game nieuwe muziek gemaakt door Monstercat.

De update van Rocket League verschijnt op 3 december om 19:00 uur Nederlandse tijd voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou