Nieuws
Rocket League

Rocket League krijgt ondersteuning voor Xbox One X

Ondersteuning wordt met andere functies toegevoegd met een update in december

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Psyonix heeft gemeld dat Rocket League op 3 december ondersteuning gaat krijgen voor de Xbox One X. De ondersteuning wordt voor spelers geleverd in combinatie met andere functies en verbeteringen in de zogenoemde december-update.

Met het arriveren van de ondersteuning kunnen spelers van de Xbox One X binnenkort de game spelen in 4K en in 60 frames per seconde met een resolutie van 1920x1080. Daarnaast ontvangt de game ook verschillende HDR-opties. De functie was in eerste instantie gepland om in 2017 uit te komen, maar werd uiteindelijk door technische complicaties uitgesteld .

Rocket League

Naast de technische ondersteuning ontvangt de game met de nieuwe update ook andere elementen die de game verbeteren, zoals een leaderboard voor de Ranked Extra-modi, aanpassingen voor het xp- en progressiesysteem en toegevoegde community-vlaggen. Ook krijgt de game nieuwe muziek gemaakt door Monstercat.

De update van Rocket League verschijnt op 3 december om 19:00 uur Nederlandse tijd voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: No Man's Sky Visions-update verschijnt morgen Ubisoft behoudt gokmachines, bloed en strippers in Rainbow Six Siege
0

Reacties op: Rocket League krijgt ondersteuning voor Xbox One X

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.