Nieuws
Rocket League

Rocket League krijgt geen power-ups

Fans hoeven niet bang te zijn voor veranderingen in balans

Geschreven door Michel Musters op
Dave Hagewood, de oprichter van Rocket League-ontwikkelaar Psyonix, meldt dat er geen power-ups worden toegevoegd aan multiplayergame Rocket League.

Fans waren bang dat power-ups zouden worden toegevoegd nadat een anonieme ontwikkelaar van de game dat claimde, maar Hagewood helpt dit gerucht via Reddit de wereld uit. 

"We gaan geen power-ups toevoegen aan de game", aldus Hagewood. "We gaan niets veranderen aan de balans, statistieken toevoegen, physics veranderen. We hebben een goede formule en er zijn al talloze manieren om de game beter te maken zonder de gameplay te veranderen."

Hagewood vermoedt dat de verwarring is ontstaan doordat de studio werkt aan mutators. Deze veranderen de regels van de gameplay, maar alleen in privéwedstrijden wanneer spelers daar voor kiezen. Er wordt overigens ook gewerkt aan een manier om spelers te straffen die tijdens wedstrijden offline gaan.

Rocket League is een nieuwe multiplayergame op PlayStation 4 die deze maand door iedereen met PlayStation Plus gedownload kan worden. In de game zijn spelers auto's en wordt er een potje voetbal gespeeld. Lees de Gamer.nl-recensie van Rocket League.

Bron: Reddit

Dit artikel delen:

Lees meer

Fifa 16 heeft voor het eerst vrouwelijke spelers op de boxart Skyblivion-mod tilt Oblivion naar Skyrim
3

Reacties op: Rocket League krijgt geen power-ups

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DonnyLegend

  • 20 juli 2015 16:57
  "Rocket League is een nieuwe multiplayergame op PlayStation 4 en PC."
  Fixed. Toevallig een potje van gezien tussen 2 spelers die er erg goed in waren, en dan ziet het er tof uit. Ben alleen bang dat ik zelf maar wat aan ga kloten, ziet er nog best moeilijk uit nog voor zo'n redelijk simpel concept.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  RagingGamer

  • 20 juli 2015 17:37
  Van het weekend voor het eerst gespeeld. Als je wilt, kan je ook tegen CPU spelen. Heb ik ook gedaan om een beetje te wennen aan het spel. Double jump en een bal raken kan een uitdaging zijn, maar verder is de besturing vrij simple.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Platina32

  • 20 juli 2015 20:12
  Easy to learn, hard to master. Heerlijke game, dit. Ben ook blij dat ze spelers gaan straffen die ragequitten, want dat is wel een dingetje aan het worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.