Rocket League-auto komt naar Fortnite Battle Royale

Rocket League-auto komt naar Fortnite Battle Royale

De Octane-auto uit Rocket League komt binnenkort mogelijk naar Fortnite Battle Royale. Eerder werd deze auto al toegevoegd aan de Creative-modi van Fortnite.

Update: De Octane-auto komt naar Fortnite's Battle Royale. Dit is aangekondigd via een trailer die hieronder te zien is. 

Watch on YouTube

Oorspronkelijk bericht: De Twitter-accounts van zowel Fortnite als Rocket League hebben een teaser geplaatst voor de komst van de auto. Daarin is te zien dat de Octane tijdens een Rocket League-wedstrijd in een rift verdwijnt. De tweet van Fortnite benoemt vervolgens in de beschrijving dat het van Champions Field – een arena in Rocket League - naar het eiland komt, met de datum van 15 november.

Vorige maand werd de Octane al toegevoegd aan de Creative-modi van Fortnite. Met de auto kunnen spelers langs muren kunnen rijden, springen en boosts verzamelen. 

Watch on YouTube

Dit weekend maakte Epic Games bekend dat het derde Chapter van Fortnite volgende maand al ten einde komt. Ook laat Tim Sweeney, hoofd van Epic Games, weten dat de nieuwe editor van Fortnite uitgesteld is tot januari 2023.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

What a save! What a save! What a save! Chat disabled

0
test

@Ronnyp +1

0
test

@Ronnyp haha. En dan die challenges die je soms moet voltooien met mooi schot in 5 wedstrijden

0

Aanbevolen voor jou