Rock Band Blitz aangekondigd, geen instrumenten | Gamer.nl

Rock Band Blitz aangekondigd, geen instrumenten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rock Band Blitz is een downloadbare game voor PlayStation Network en Xbox Live Arcade en wordt met een gewone controller gespeeld. Spelers moeten met de knoppen de noten raken die op het scherm verschijnen. Spelers kunnen tu en de verschillende instrumenten in een nummer heen en weer springen om zo power-ups en verdubbelaars te pakken.

Rock Band Blitz wordt gelanceerd met 25 nummers, maar is ook speelbaar met de meer dan 3700 nummers uit alle vorige Rock Band-titels en downloadbare content hiervoor. De 25 nieuwe nummers kunnen ook in Rock Band 3 gespeeld worden. Verder liet Harmonix weten zijn nieuwe game regelmatig te zullen uitbreiden met nieuwe nummers. Rock Band Blitz verschijnt deze zomer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou