Rock Band 3 ondersteunt harmonieuze zanglijnen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op PAX East 2010 was er een panel aanwezig van vijf Rock Band-ontwikkelaars. Het publiek kon vragen stellen, zolang deze niet over Rock Band 3 gingen. Op een vraag over Green Day: Rock Band en het overzetten van de harmonieuze zanglijnen uit die game antwoordde Chris Foster, één van de ontwikkelaars: "We hadden al gezegd dat Rock Band 3 harmonieën ondersteunt, toch?" Dit was echter nog niet eerder aangekondigd.

Green Day: Rock Band

Rock Band 3 verschijnt eind dit jaar voor verschillende platformen. Op 8 juni komt echter eerst nog Green Day: Rock Band uit. Hierin kunnen 47 nummers van de Amerikaanse pop-punkband Green Day gespeeld worden. De game heeft tevens meer dan veertig minuten aan beeldmateriaal en interviews van de band.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou