Rock Band 3 krijgt nieuwe dlc | Gamer.nl

Rock Band 3 krijgt nieuwe dlc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc bevat de nummers Shepherd of Fire van Avenged Sevenfold, Something from Nothing van de Foo Fighters en R U Mine? van de Arctic Monkeys. De drie nieuwe nummers kosten 1,49 euro per stuk. De dlc is al uit op de Xbox 360 en komt 21 januari naar de PlayStation 3. Het is niet bekend of en wanneer de dlc naar de DS- en Wii-versies van Rock Band komt.

Rock Band-ontwikkelaar Harmonix gaf begin 2013 aan dat de laatste dlc voor Rock Band 3 op 2 april 2013 uit zou komen. Harmonix-woordvoerder Nick Chester geeft aan dat de ontwikkelaar toch nog graag nieuwe muziek wou toevoegen aan Rock Band. "We konden het niet weerstaan. We wilden ook zien of we het [nieuwe dlc toevoegen] nog steeds konden", aldus Chester.

Harmonix werkt momenteel aan een spiritueel vervolg op ritmegame Amplitude met dezelfde naam, waar de ontwikkelaar een Kickstarter-campagne voor lanceerde. Verder gaf Harmonix in april 2014 aan dat er nieuwe games in de Rock Band- en Dance Central-reeks zullen verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou