Robocop: Rogue City uitgesteld naar september, nieuwe gameplay getoond

Robocop: Rogue City uitgesteld naar september, nieuwe gameplay getoond

Robocop: Rogue City is uitgesteld naar september. Daarnaast is er nieuwe gameplay van het spel getoond.

Dat werd tijdens de Nacon Direct-livestream gisteravond gedaan. De game stond eigenlijk gepland voor een release in juni dit jaar, maar nu moet de game ergens in september verschijnen.

In de gameplaytrailer is te de first-person shooter in actie te zien. Zo wordt getoond hoe Robocop een stel drugdealers in een louche arcadehal aanpakt.

Spelers kruipen in de game in de metalen huid van Robocop. Deze voormalige agent die onder werktijd het onderspit dolf werd opnieuw tot leven gewekt als een machine die de wet handhaaft. Spelers jagen in Detroit op misdadigers en kunnen daarbij de brute kracht en wapens van Robocop gebruiken. Het spel wordt ontwikkeld door Teyon, de studio achter Terminator: Resistance.

Robocop: Rogue City komt ergens in september uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Steam en Epic Games Store. Eerder liet Nacon weten dat er ook een Switch-versie in de maak is, maar die werd gisteren niet vermeld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Grafisch ziet het er goed uit. Maar ik ben bang dat de gameplay saai is, echt richten op lichaamsdelen is er niet bij zo te zien. Voice is totaal niet de Robocop die ik ken. Maar wie weet...

0
test

@WarlocK Peter Weller doet de voice acting. ... hun terminator was eigenlijk best ok, niet mega hoogstaand maar wel vermakelijk, ik verwacht hier hetzelfde wel van eigenlijk

0

@ali3n8tor Peter Cullen deed de stem van Optimus Prime in de films... maar het was het toch niet helemaal in vergelijking met de G1 tekenfilm serie. Het idee is leuk maar uiteindelijk is de acteur ouder, gebruiken ze niet dezelfde audio filters, etc. etc.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@ali3n8tor de voiceacting is echt SUPER SLECHT gedaan dan en klinkt in de verste verte niet als Robocop!

0

Aanbevolen voor jou