Robin Hood als stemacteur in The Bard's Tale | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

The Bard's Tale, de nieuwste RPG van Interplay oprichter Brian Fargo, belooft iets heel unieks te worden. Het spel is namelijk doorspekt met humor en zal de vele RPG cliché's veelvuldig op de hak nemen. De hoofdrol speler, The Bard, is een nonchalant figuur die al dat heldengedoe helemaal niet zo ziet zitten, maar onverhoopt toch in een dergelijke situatie terecht komt. Hij gaat dan ook heel melig en nonchalant om met alles wat er om hem heen gebeurt.

inXile entertainment, ontwikkelaar van The Bard's Tale, vond het dan ook belangrijk dat de hoofdrolspeler in de game, The Bard, van een juiste stem voorzien werd. En wie kan deze stem beter inspreken dan Cary Elwes? Mi chien dat de naam niet meteen een belletje doet rinkelen, maar de meeste mensen zullen hem vast wel eens in één van zijn vele films hebben zien schitteren.

Cary speelde onder andere Robin Hood in de geweldige parodie Robin Hood: Men in Tights, met de memorabele kuisheidsgordel. Ook speelde hij de hoofdrol in de hooggewaardeerde comedy The Prince Bride en speelde hij Lt. Kent Gregory in het uitermate melige Hot Shots. Als de humor in The Bard's Tale enigszins kan tippen aan de meligheid van deze films, dan staat ons in ieder geval een unieke RPG ervaring te wachten!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou