Nieuws
Donkey Kong

Wereldrecord Donkey Kong verbroken

King of Kong verbreekt zijn eigen record

Geschreven door Arran Winmai op
Robbie Lakeman breekt zijn eigen wereldrecord voor Donkey Kong met een groot verschil aan punten.

Dat meldt Twin Galaxies, een Amerikaans bedrijf voor videogamerecords, op hun website. Robbie Lakeman staat bekend als de 'King of Donkey Kong' en hij bewijst de titel verdienen met zijn tweede wereldrecord. In een livestream van bijna vier uur verbeterde hij zijn record van 1,230,100 punten ruim met 1,247,700 punten. Robbie heeft zijn nieuwe poging nog niet officieel ingeleverd bij Twin Galaxies, maar op Twitch is het duidelijk te zien.

Donkey Kong is een welbekende game voor wereldrecords en in 2007 was er zelfs een documentaire over. Ook wij schreven in 2009 een stukje over King of Kong: A Fistful of Quarters, waarin game-industrie-icoon Billy Mitchell en huisvader Steve Wiebe uitgebreid de strijd met elkaar aangaan. Ze zitten ondertussen allebei niet meer op de troon.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars-acteur bevestigt dat Sleeping Dogs-film nog steeds op komst is Gerucht: Piratengame Sea of Thieves krijgt Kraken
1

Reacties op: Wereldrecord Donkey Kong verbroken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Ron_k

    • 7 februari 2018 12:14
    Ik heb pas geleden op netflix een docu gekeken hierover, die mensen gaan echt ver om dit voor elkaar te krijgen, vind heel knap ik doe het ze niet na :-)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.