Titanfall 2 voegt gratis vier nieuwe maps, nieuwe titan en meer toe | Gamer.nl

Titanfall 2 voegt gratis vier nieuwe maps, nieuwe titan en meer toe | Gamer.nl

Respawn Entertainment heeft plannen voor aankomende gratis dlc voor Titanfall 2 bekendgemaakt. Hierin is te zien welke uitbreidingen spelers de komende twee maanden kunnen verwachten.

Alle content voor de game wordt tu en april en juni uitgebracht en omvat twee nieuwe maps: Glitch en Relic, een nieuwe titan, twee Prime Titans: Ronin en Tone en twee nieuwe Live Fire maps: Traffic en Deck.

Afgezien van de Prime Titans zal alle content gratis te downloaden zijn voor alle spelers. Daarnaast heeft Respawn Entertainment nog een aantal updates voor Titanfall 2 gepland staan die in hetzelfde tijdsbestek uit zullen komen.

Zo zal de Gen cap verhoogd worden naar 100, Private Match-instellingen kunnen nog verder aangepast worden, een nieuwe Faction, de Marked for Death spelmodus en meer executies worden toegevoegd.

Rond de lancering van alle content zal Respawn Entertainment meer details bekendmaken over de nieuwe content en updates. Bekijk de roadmap hieronder en lees hier de review van Titanfall 2 waarin de game wordt omschreven als "een ijzersterke ervaring die nóg beter is geworden dan het origineel".

Titanfall 2 is verkrijgbaar op PS4, Xbox One en pc.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou