Road Redemption vertraagd door overstroming in Louisiana | Gamer.nl

Road Redemption vertraagd door overstroming in Louisiana | Gamer.nl

Road Redemption is vertraagd als gevolg van een overstroming die veel schade heeft toegebracht aan het kantoor van ontwikkelaar Dark Seas Interactive.

Meer dan 40 duizend gebouwen in de staat Louisiana staan deels onderwater door de overstroming. Dark Seas Interactive is gevestigd in het getroffen gebied. Ook het huis van mede-oprichter Jason Tate staat blank. "We hopen dat we het hele team snel weer bij elkaar kunnen krijgen om verder te werken aan Road Redemption, maar op dit moment willen we er eerst zeker van zijn dat alle teamleden een veilig onderkomen hebben", vertelt Tate in een reactie.

Volgens Dark Seas Interactive wordt de oorspronkelijke verschijningsdatum van 15 oktober voor pc minstens met een maand verschoven evenals de port voor Xbox One, die gepland staat voor het eerste kwartaal van 2017. Road Redemption is deels gefinancierd via een Kickstarter-campagne. De makers hopen dat de donateurs en andere fans begrip hebben voor de situatie. Daarnaast roepen zij mensen op om geld te doneren aan een organisatie die hulp verleent bij de overstromingen in Louisiana.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou