Risk of Rain Returns en andere indiegames voor Switch onthuld

Risk of Rain Returns en andere indiegames voor Switch onthuld

Nintendo heeft de tweede aflevering van House of Indies uitgezonden, met daarin onder andere de onthulling van Risk of Rain Returns.

Risk of Rain Returns moet ergens in 2023 uitkomen op Switch en pc en is een remaster van de oorspronkelijke roguelike. De game bevat nieuwe modi en andere verbeteringen. Ook is de multiplayer volledig op de schop gegaan.

Verder werd aangekondigd dat The Gecko Gods, dat voor een release in 2023 gepland staat, naast pc ook op Switch uitkomt. Het betreft een puzzel-platformer waarin spelers een gekko door doolhoven moeten besturen.

Shin'en Multimedia, de makers van Fast RMX en The Touryst, hebben uit het niets The Punchuin op de Switch eShop uitgebracht. Het betreft een puzzelgame waarin een pinguïn tegen dozen slaat. 

Tot slot is ook de narratieve adventuregame The Captain uitgekomen voor Switch. Het spel, dat eerder al op pc verscheen, laat spelers als een kapitein van een ruimteschip belangrijke keuzes maken.

Gisteren bleek al dat Nintendo deze werkweek dagelijks een nieuwe Mini Direct uitzendt met daarin aankomende indiegames. Eerder werden al spellen als Mortal Shell en Floppy Knights 2.0 aangekondigd voor de Switch.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer dat de serie aan Gearbox overhandigd wordt en dat ze RoR 1 gaan opgraven en veranderen, hopelijk blijven er 2 verschillende versies beschikbaar en wordt het geen Warcraft 3 remaster fiasco. Hopelijk gaat Hoopoo met iets anders verder, zoals Deadbolt of een nieuwe IP

0
test

@Tad Risk of Rain 1 is al speelbaar op de switch via Risk of Rain 2, dus dat zou geen probleem moeten zijn.

0

Aanbevolen voor jou