Nieuws
Rising Thunder

Rising Thunder geannuleerd wegens overname Riot Games

League of Legends-studio koopt Radiant Entertainment

Geschreven door Lucas May op

De ontwikkeling van de free-to-play vechtgame Rising Thunder is stopgezet. Een overname door Riot Games, bekend van League of Legends, is hiervan de oorzaak.

Rising Thunder werd ontwikkeld door Radiant Entertainment. Deze gamestudio was opgericht door de broers Tom en Tony Cannon. Dit duo was eerder verantwoordelijk voor het oprichten van het razendpopulaire EVO-toernooi. De vechtgame Radiant was al enige tijd in ontwikkeling. In augustus vorig jaar werd een alfa-versie beschikbaar gesteld op Steam die enthousiast werd ontvangen door fans van vechtgames.

De studio heeft een verklaring beschikbaar gesteld over de overname door Riot Games: “Het team zal aan nieuwe game werken waar we enorm enthousiast over zijn. We willen graag meer vertalen, maar wees gerust dat je meer hoort wanneer de tijd rijp is. Voor nu zullen we Rising Thunder permanent sluiten op 18 maart. We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de alfa!”

Radiant Entertainment had ook een andere game in ontwikkeling genaamd Stonehearth. Voor deze hybride van een rts en rpg is in 2013 meer dan 750.000 dollar opgebracht via Kickstarter. Het is nog onbekend of de studio wordt opgenomen in Riot of apart kan blijven bestaan.

Bron: Radiant Website

Dit artikel delen:

Lees meer

Sky Fortress-dlc voor Just Cause 3 nu beschikbaar Valkyria Chronicles Remastered in mei uit op PlayStation 4
1

Reacties op: Rising Thunder geannuleerd wegens overname Riot Games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Dank_Memes1337

    • 9 maart 2016 10:42
    Ik vond rising thunder een best mooie game

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.