Rising Star brengt het Japanse Deathsmiles uit in Europa | Gamer.nl

Rising Star brengt het Japanse Deathsmiles uit in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn erg enthousiast over de samenwerking met CAVE om Deathsmiles op de markt te brengen. Het is een eer om te werken met een ontwikkelaar die zo populair is binnen het side-scrolling shooter-genre en we vinden het geweldig dat Europeanen hier nu ook van kunnen gaan genieten", zo laat Martin DeFries van Rising Star weten.

Ook Cave is blij met de kans om zijn games naar het Westen te brengen. "Onze aparte stijl van side-scrolling shooters vindt zijn weg langzaam maar zeker naar het Westen en we zijn dan ook blij dat we met de hulp van Rising Star gelijk een van onze beste titels in Europa uit kunnen brengen", aldus de producer van Deathsmiles, Makoto Asada. De ontwikkelaar Cave staat bekend om het maken van hectische, typisch Japanse shooters, waarbij het hele scherm gevuld wordt door kogels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou