Rise of the Tomb Raider verschijnt op 28 januari voor pc | Gamer.nl

Rise of the Tomb Raider verschijnt op 28 januari voor pc | Gamer.nl

Rise of the Tomb Raider is vanaf 28 januari beschikbaar op Steam. Dit bevestigt Square Enix. Daarnaast heeft Square Enix een Collector’s Edition van het spel aangekondigd. 

Rise of the Tomb Raider komt uit voor zowel Windows 10 en Steam met 4K-resolutie ondersteuning. De digitale download van de game wordt beschikbaar op Steam, in de Windows Store, Amazon en de Square Enix e-store. Een fysieke versie van het spel wordt ook uitgebracht en kost 59,99 dollar. Een prijs in euro's is nog niet bekend.

De Digital Deluxe editie van Rise of the Tomb Raider kost 89,99 dollar. Hierbij zit de seizoenspas inbegrepen. De Rise of the Tomb Raider Collector’s Edition bevat de deluxe versie van de game, een Lara Croft beeld van 30 cm, replica van Lara’s dagboek en ketting en een steel case. Deze Collector’s Edition wordt beschikbaar via de Square Enix e-store voor 149,99 dollar. Prijzen in euro’s voor deze edities zijn nog niet bekend.

Rise of the Tomb Raider is beschikbaar voor Xbox 360 en Xbox One. Het spel verschijnt eind dit jaar ook voor PlayStation 4. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou