Riot Games verontschuldigt zich voor League of Legends-trailer

Riot Games verontschuldigt zich voor League of Legends-trailer

Riot Games heeft zich verontschuldigd voor een cinematische trailer voor League of Legends.

Elk jaar geeft Riot Games een nieuwe cinematische trailer uit om het nieuwe seizoen in te luiden. Dat is dit jaar ook gebeurd, maar de trailer voor 'The Brink of Infinity' werd negatief ontvangen door fans.

Waar vorige trailers vooral veel epische gevechten en omgevingen bevatten, bood de trailer van dit jaar - die hieronder is te bekijken - een blik op de Summoner's Rift-map, inclusief voice-over. Fans konden het verschil met de gebruikelijke trailers niet waarderen.

Riot Games heeft via social media uitgelegd dat vanwege "een ongehoorde situatie" men een "alternatieve insteek" voor de trailer heeft gebruikt, waarvan men hoopte dat het toch de kern van League of Legends zou uitstralen. "Maar we hebben jullie feedback gehoord en willen erkennen dat Brink of Infinity niet de actievolle, door champions geleide trailer was die jullie hadden verwacht."

Hoewel een tegenvallende trailer op zichzelf geen reden lijkt om excuses aan te bieden, mopperen LoL-spelers al langer over een gebrek aan nieuwe content en speculeert men over Riots (gebrek aan) passie voor de game. Dat is een probleem voor de ontwikkelaar, omdat het spel essentiële verdiensten oplevert. Riot geeft dan ook aan dat het meer had communiceren over wat er achter de schermen gebeurt en dat het de komende dagen dat alsnog gaat doen. De ontwikkelaar claimt dat League of Legends een mooie toekomst tegemoet gaat.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is toch een mooie trailer? Wat een gezeik zeg.

0

@ShadowKiller Het is vooral de vergelijking met vorige trailers waar mensen over klagen. Vorige trailers waren actievol, er gebeurde van alles, hadden characters uit de game, en waren ook heel goed marketing materiaal voor de game of de lore. Deze trailer is een glorified Unreal 5 tech demo.

0
test

@RoyVG Dan nog ben ik het eens met ShadowKiller. Dat het anders is ok, maar dat er dan ophef over wordt gemaakt tot het punt dat riot zelfs zich verontschuldigd noem ik belachelijk.

0
test

@warcryptic het ligt wat dieper dan dat. League is - als een van de grootste games ter wereld - erg slecht behandeld door Riot de laatste paar jaren. Een belachelijke client die al jaren niet werkt, nieuwe champions waar geen aandacht aan is besteed, professionele teams die per abuis uit de wereldkampioenschap worden gehaald. Dat allemaal terwijl games als Valorant top notch cgi trailers krijgen voor de kleinste dingen zoals Skin Bundles. Als je voor League ja-ren lang elk seizoen aftrapt met een CGI-trailer die elk jaar in kwaliteit stijgt, en nu krijg je dit, dan valt de frustratie wel iets meer te begrijpen. Spelers beginnen te denken dat Riot minder en minder betrokken is met League, en deze trailer was meer een druppel dan de emmer zelf. Het is niet alleen "anders" het is alsof je een bioscoopfilm vergelijkt met een eenmans studentenproject. Kijk maar eens naar die van vorig jaar genaamd The Call. Dit is iets wat ze al tien jaar doen. Ik ben zelf al lang geen League-speler meer, maar ik volg nog wel de (haast niet aanwezige) grote veranderingen. Spelers zijn gewoon gefrustreerd dat er geen moeite meer wordt gestopt in zo'n grote game en Riot wilt met het excuus zeggen dat het niet klopt.

0

Aanbevolen voor jou