Riot Games gaat op zoek naar bloeddonors via League of Legends | Gamer.nl

Riot Games gaat op zoek naar bloeddonors via League of Legends | Gamer.nl

Ontwikkelaar Riot Games en het Nederlandse Bloedinstituut Sanquin starten een campagne om bloeddonors te werven vanuit de Nederlandse League of Legends-community.

Spelers van League of Legends worden aangemoedigd om ook in het echte leven 'First Blood' op te zoeken en de daling in bloeddonors tegen te gaan. Wanneer LoL-fans zich via de First Blood-campagne aanmelden om bloed te geven, ontvangen ze een Blood Mesh Thresh-skin voor hun personage in de immens populaire moba als bedankje.

De campagne is direct van start gegaan en bereikt zijn hoogtepunt tijdens de EU LCS Summer Finals op 8 en 9 september in Madrid. Nederlandse fans kunnen tijdens deze Europese finales voor het eerst naar een Nederlandse stream kijken, inclusief analyses en interviews. Uiteraard wordt tijdens de stream aandacht gegeven aan de First Blood-campagne. De finales zijn ook op het grote scherm te zien bij de Kinepolis in Breda, Den Bosch, Enschede en Utrecht. Elke bezoeker krijgt hier tevens een goodie met een code om een loot chest te kunnen openen in de online game. Tickets kunnen gekocht worden via de website van Kinepolis.

League of Legends
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou