Riolen in Rage afgesloten voor tweedehands kopers | Gamer.nl

Riolen in Rage afgesloten voor tweedehands kopers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tim Willets, de creative director van Rage, vertelt aan Eurogamer dat de meeste mensen de toegang tot deze riolen niet eens zullen vinden. Wie dat wel doet, moet de rioolgebieden eerst downloaden, maar hoeft daar niet voor te betalen. Of de gebieden ook tegen betaling voor tweedehands kopers beschikbaar worden gesteld, is niet bekend.

"Zodra je deze riolen vindt, dan denk je daarna: 'oh, ik zal er eens naar op zoek gaan'. Dat is onze manier om kopers een reden te geven het spel nieuw te kopen." De reden dat id Software voor deze indirecte manier van een Online Pa heeft gekozen gekozen, ligt volgens Willits in het feit dat de studio zijn fans niet tegen zich in het harnas wil jagen. "Ik ken sommige consumenten. Als je er niet omheen kunt [dat je bepaalde content mist], dan blijkt dat een gevoelig onderwerp."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou