Rift introduceert Ascend-a-Friend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bestaande spelers hebben een oneindig aantal uitnodigen die ze mogen versturen en krijgen, wanneer uitgenodigden het spel uiteindelijk kopen, een beloning. De beloning voor wanneer een van de uitgenodigde vrienden het spel koopt is Courage, een loyale hond. Bij twee spelers krijgt de speler bovendien een speciale hoed. Wanneer drie uitgenodigde spelers het spel aanschaffen is de beloning een vurig paard, dat zo snel is als de snelste mount in je collectie. Daarnaast krijgt de uitgenodigde speler de titel ' The Chosen'.

Het is ook mogelijk om zich via de officiële website aan te melden voor de gratis zevendaagse testfase. Spelers kunnen in deze zeven dagen quests voltooien en deelnemen aan player versus player en planar-invasies. Wanneer het spel uiteindelijk aangeschaft wordt is het mogelijk het personage uit de testfase over te nemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou