Ridge racer voor Vita krijgt 8 auto's en 6 circuits middels DLC | Gamer.nl

Ridge racer voor Vita krijgt 8 auto's en 6 circuits middels DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Namco Bandai begint met het vrijgeven van een vijftal gratis muziekpakketten. Daarna worden ook de auto's en circuits in delen uitgebracht. Namco Bandai vraagt in Japan omgerekend zo'n 2,50 euro per auto en 3,85 euro per circuit. Ook is het mogelijk om alle DLC in een keer te kopen voor 15,40 euro. Deze DLC-pas wordt tijdelijk ook met korting aangeboden voor 9,65 euro. Of Ridge Racer in Europa ook een vergelijkbaar DLC-traject krijgt, is nog onbekend,

Ridge Racer voor Vita kwam onlangs in het nieuws toen bekend werd dat de game drie circuits en vijf auto's bevat bij lancering. Dat is weinig voor een racegame. De game wordt dan ook voor een lagere prijs verkocht dan andere Vita-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou