HomeLanFed merkte op dat de online game-retailer EB Games een PC versie van Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay in haar catalogus geplaatst heeft. Het spel zal volgens EB Games op 15 november verschijnen en slechts 30 euro gaan kosten.

Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay verscheen onlangs in Amerika op de Xbox en werd daar met lovende kritieken onthaald. De game is gebaseerd op de film The Chronicles of Riddick, met Vin Diesel in de hoofdrol. Deze film is de opvolger op Pitch Black, waarvan het spel weer de voorloper is. Hierdoor staat de verhaallijn van de game los van die van de film, iets wat de kwaliteit van de game ten goede gekomen schijnt te zijn. Ook heeft Vin Diesel zelf behoorlijk wat inbreng in het project gehad.

De Europese release van de Xbox versie zal in Augustus volgen. Of de PC versie werkelijk zal verschijnen of dat het een fout is van EB Games, is nog onbekend, maar het zal niet de eerste keer zijn dat een retailer eerder op de hoogte is van de laatste aankondigingen en releasedata, dan de pers.