In Nederland krijgen we niet vaak iets eerder. Maar Vivendi brengt daar verandering in. Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, zal namelijk niet op 13 augustus in de Nederlandse winkels vallen, maar op 6 augustus. Een week eerder dan geplanned staat en dat alleen voor Nederland. Riddick, PitchBlack of Vin Diesel fans kunnen hun lol dus op met deze actierijke adventure game.

Chronicles of Riddick, het spel dat zich heeft gebaseerd rond de gebeurtenissen van ene Riddick (Vin Diesel) heeft in Amerika al de pers gehaald met cijfers dik in de negen. Een game die voor vele uit het niets komt, maar eigenlijk wel als geroepen komt in een tijd waar we zitten te wachten op kaskrakers en games waar we al vaker een datum van hebben zien verschuiven.

De game zal op Xbox gelanceerd worden, maar er gaan al geruchten dat een PC versie niet lang op zich zal laten wachten. Of er ook andere consoles zullen worden ondersteund zal de toekomst zeggen.

Ren dus niet op 13 augustus naar de winkel, maar op 6 augustus voor je exemplaar van Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.