Nieuws

Rick and Morty: Virtual Rick-ality komt naar PlayStation VR

Verschijnt in 2018

Geschreven door Michel Musters op
De vr-game Rick and Morty: Virtual Rick-ality verschijnt volgend jaar voor PlayStation VR op PlayStation 4.
Dat werd aangekondigd tijdens de PlayStation Experience. De vr-game laat spelers rondlopen in de populaire scifi-tekenfilm van Adult Swim, waarin professor Rick en zijn kleinzoon Morty allerlei avonturen in de ruimte beleven. Spelers kunnen bijvoorbeeld de iconische garage van Rick verkennen.


Rick and Morty: Virtual Rick-ality verscheen eerder al op pc voor Oculus Rift en HTC Vive. Een precieze releasedatum voor de PS4-versie is nog niet aangekondigd.

Gamer.nl gaf de pc-versie een 8 en schreef: "De sfeer en omgevingen van de televisieserie zijn fantastisch gereproduceerd in vr. En hoewel de puzzels eenvoudig zijn en de game best langer had mogen duren, is het geheel een must-play voor Rick and Morty-fans met een vr-headset. Het gebrek aan een tussentijdse savefunctie is een minder groot bezwaar dan de toch beperkte hoeveelheid omgevingen om te verkennen. Dankzij een flinke hoeveelheid geheimen en easter-eggs is het spel echter ook na de vijf uur durende verhaalmodus de moeite van het herspelen waard."

Dit artikel delen:

Lees meer

Gear Club Unlimited Schrijvers Spider-Man comics helpen mee aan de game
0

Reacties op: Rick and Morty: Virtual Rick-ality komt naar PlayStation VR

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.