Rick and Morty: Virtual Rick-Ality is nu uit voor PlayStation VR | Gamer.nl

Rick and Morty: Virtual Rick-Ality is nu uit voor PlayStation VR | Gamer.nl

Rick and Morty: Virtual Rick-Ality is nu verkrijgbaar op PlayStation 4 voor PlayStation VR.

Op PSX 2017 werd de PS4-versie van de game al aangekondigd en eerder dit jaar werd de releasedatum al bekendgemaakt. De game is zowel fysiek als digitaal te koop.


De vr-game laat spelers rondlopen in de populaire scifi-tekenfilm van Adult Swim, waarin profe or Rick en zijn kleinzoon Morty allerlei avonturen in de ruimte beleven. Spelers kunnen bijvoorbeeld de iconische garage van Rick verkennen. De game verscheen afgelopen jaar op HTC Vive en Oculus Rift.

Gamer.nl schreef in de recensie van de pc-versie: "De sfeer en omgevingen van de televisieserie zijn fantastisch gereproduceerd in vr. En hoewel de puzzels eenvoudig zijn en de game best langer had mogen duren, is het geheel een must-play voor Rick and Morty-fans met een vr-headset. Het gebrek aan een tu entijdse savefunctie is een minder groot bezwaar dan de toch beperkte hoeveelheid omgevingen om te verkennen. Dankzij een flinke hoeveelheid geheimen en easter-eggs is het spel echter ook na de vijf uur durende verhaalmodus de moeite van het herspelen waard."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou