Nieuws
Rick and Morty

Rick and Morty-bedenker en Epic-producer richten vr-studio op

Nog geen games aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op

Justin Roiland, de medebedenker en stemacteur van de Amerikaanse animatieserie Rick and Morty, en voormalige Epic Games-producer Tanya Watson, hebben de virtualrealitystudio Squanchtendo opgericht.

"We willen dingen maken waar mensen van houden, games die we zelf ook willen spelen", zo valt op de zojuist gelanceerde site van de studio te lezen. "Ervaringen waar we ons compleet in willen onderdompelen, urenlang, maar ook kleinere, gekkere ervaringen die leuk zouden zijn met een groep vrienden of mogelijk met zwervers die je uitnodigt zodat je ze kunt voeden of wassen."


Op de website is te lezen dat Watson tijdens haar werk bij Epic aan games als Gears of War, Bulletstorm en Fortnite heeft gewerkt.

Het is nog niet bekend wat voor vr-games de studio gaat maken en voor wat voor vr-brillen ze uitkomen, al lijken de HTC Vive, Oculus Rift en mogelijk PlayStation VR de meest logische keuzes. Roiland is al langer bezig met vr. Zo liet hij eerder weten samen met The Stanley Parable-ontwikkelaar William Pugh aan een vr-game te werken, maar dit project is nog niet onthuld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontmoet Father James en John Donovan uit Mafia 3 Call of Duty: Black Ops 3 Salvation-dlc verschijnt in september
0

Reacties op: Rick and Morty-bedenker en Epic-producer richten vr-studio op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.