Rian Johnson regisseert Pokémon Go Fest-reclame

Rian Johnson regisseert Pokémon Go Fest-reclame

Star Wars: The Last Jedi-regisseur Rian Johnson heeft een reclame voor het aankomende Pokémon Go Fest 2020 geregisseerd.

Het is het vierde Pokémon Go Fest tot nu toe en voor het eerst wordt het festival niet op locatie, maar bij spelers thuis op de bank gehouden. Hoewel er nog weinig over deze editie bekend is, toont de trailer al enkele mogelijke pokémon die dit jaar zijn te vangen, waaronder de lastig te verkrijgen Gible. Eerder werd al bekendgemaakt dat Victini één van de legendary pokémon is die dit jaar te vangen is.

Rian Johnson is verantwoordelijk voor de reclame en is bekend van films als Star Wars: The Last Jedi en Knives Out. "Pokémon Go heeft mij samen met mijn vrienden weten te boeien terwijl ik de afgelopen maanden aan social distancing heb gedaan", aldus Johnson. "Als een ervaren Pokémon-trainer was het een genot om met Niantic aan deze reclame te werken."

Het evenement wordt in het weekend van 25 en 26 juli gehouden. Ondanks dat spelers het evenement vanuit thuis in de Pokémon Go-app bezoeken, moeten er wel tickets gekocht worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[Sarcasm mode on]Nogal schokkend dat de reclame niet eindigt in 1 groot bloedbad. Rian heeft toch de neiging om 'subverting expectation' toe te passen? :D Deze reclame was iig beter dan The Last Jedi (Wat niet moeilijk is).[Sarcasm mode off]

0
test

@TheChief ik vond Knives Out wel leuk

0
test

Misschien kan die hier wel gepast z’n overdone flauwe humor kwijt.

0

Aanbevolen voor jou