Dat de GameCube een RGB-kabel krijgt voor optimale beeldkwaliteit was inmiddels wel bekend, maar de PR dame van Nintendo of Europe, Shelly Field beweert zelfs dat deze kabels meegeleverd worden met de GameCube als je hem koopt.

Dit lijkt erg vreemd, omdat Nintendo de kabels ook los gaat verkopen. En als je ze al standaard in de doos doet, verkoop je er niet zo veel .

Als het waar is, is het prachtnieuws, omdat je zo zonder extra €tjes op tafel te leggen kunt genieten van de optimale beeldkwaliteit. "The European consoles will come with SCART cables to provice excellent quality visuals. It's Nintendo's policy to maintain the high standards of visuals throughout the rest of the the world. "

De Franse site NEWTECHNIX heeft de hand weten te leggen op de eerste Europese GameCube box-art. De twee 'boxen' die te zien zijn, betreffen Luigi's Mansion en Wave Race: Blue Storm. Er zijn een aantal subtiele verschillen te ontdekken ten opzichte van de Amerikaanse dozen, zoals een iets veranderd 'Only for GameCube' tekentje, en het leeftijdskeuringslogootje is anders.

Bij de doos van Wave Race: Blue Storm zijn de meeste verschillen te zien ten opzichte van de Amerikaanse versie: het mannetje op de jet-ski is iets groter en de tekst 'Wave Race: Blue Storm staat nu boven dat mannetje.

't Is maar dat je het even weet .

Voor het vergelijk en de Luigi's Mansion boxart klik je hier.