Zo'n 100.000 verkopen daarvan vonden plaats tussen de lancering in mei en het begin van de zomer. Tijdens de Steam Summer Sale wist de game vervolgens zijn verkochte aantallen meer dan te verdubbelen. Kerssemakers verwacht dat er nog een groei plaats gaat vinden zodra de update beschikbaar komt. Hierin zitten nieuwe gamemodi. Ook wordt er een Linux- en Mac-versie gewerkt en komen er later dit jaar nieuwe vertalingen beschikbaar van Reus. 

Abbey Games wilde aanvankelijk geen exacte verkoopcijfers noemen. "Als beginnende studio wisten we nog niet zeker hoe gevoelig verkoopcijfers nou helemaal waren", aldus Kerssemakers. "Veel bedrijven zijn er geheimzinnig over en je hoort natuurlijk om je heen de verhalen over hoe andere games gekloond worden. We zijn nog niet klaar met Reus, dus het lijkt dan veel handiger om je cijfers pas bekend te maken nadat je al je plannen hebt uitgevoerd."

In oktober wil Abbey Games ook gaan werken aan een nieuwe game. Kerssemakers laat weten dat het team dankzij Reus full-time aan de slag kan met het ontwikkelen van games. Abbey Games werd opgericht door een groep studenten.