Returnal-update laat spelers hun progressie tijdelijk opslaan

Returnal-update laat spelers hun progressie tijdelijk opslaan

Dankzij een nieuwe update voor Returnal is het nu mogelijk om na het afsluiten van de game en console verder te gaan op het voorheen gebleven punt van het spel.

Wanneer de game op pauze wordt gezet, de console wordt afgesloten en vervolgens weer wordt opgestart, verdwijnt de tijdelijke saveplek in het spel wel - deze is dus maar eenmalig geldig. Wel kan men dit zo vaak doen als men zelf wil. Het is niet mogelijk tijdens (baas)gevechten, tussenfilmpjes of first-person-gedeeltes.

Update 2.0 is langverwacht bij veel spelers. Voorheen kon men de game alleen Returnal in één speelsessie uitspelen, of de PlayStation 5 in slaapmodus zetten. Door de mogelijkheid toe te voegen de game te kunnen opschorten, blijft het roguelike karakter van de game behouden, maar kan men wel pauze nemen in plaats van alles in één keer doorlopen.

De update voegt ook een fotomodus toe, die buiten de first-person-secties altijd opgestart kan worden. Op PlayStation Blog wordt dieper ingegaan op de patch.

Returnal ontving een 8 op Gamer.nl: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De suspend functie is het enige wat ze hebben kunnen doen zonder de game te breken.

0
test

Nu pas? Beetje laat.. Maar beter laat dan nooit haha

0

Aanbevolen voor jou