Returnal komt waarschijnlijk naar pc

Returnal komt waarschijnlijk naar pc

De PlayStation 5-game Returnal komt waarschijnlijk naar pc.

Een vermelding van de game is namelijk gespot op SteamDB. Hoewel de naam van het spel niet werd genoemd - de codenaam Oregon werd gebruikt - werd er wel melding gemaakt van namen als Tower of Sisyphus, Helios en Atropos, die in Returnal voorkomen. Daarnaast worden tags als roguelike, sci-fi en bullet hell gebruikt. VGC claimt daarnaast beelden van de pc-versie van de game te hebben gezien. 

Returnal kwam vorig jaar april op PlayStation 5 uit. Het spel is ontwikkeld door de studio Housemarque, dat inmiddels overgenomen is door Sony. Een pc-versie van Returnal werd vorig jaar ook al genoemd in de uitgelekte GeForce Now-lijst. Ondanks dat heeft Sony nog niet officieel bevestigd dat het spel naar pc komt.

Housemarque gaf eerder dit jaar aan dat het aan een nieuwe game werkt. "Het is nog vroeg dag bij ons, we zijn begonnen aan een nieuwe game, een nieuwe IP, en werken het concept uit. We zullen zien wat daar uit voortvloeit."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Returnal kwam natuurlijk niet afgelopen april, maar vorig jaar april uit. Verder heb ik enorm genoten van die game. Ik wist niet helemaal of het ging klikken met mij, maar man wat verbaasde ik mezelf. Ik werd beter en beter en uiteindelijk toch zonder al te veel moeite uitgespeeld. Enige nadeel was soms wel dat ik op de klok keek en het ineens 02:30 uur was. Je wilde destijds je goede run niet opgeven voor een iets langere nachtrust. Inmiddels is dat leed iets verzacjt door die eenmalige savefunctie die je mid run kan gebruiken.

0

Dat zat er al aan te komen aangezien Sony 300 miljoen wil binnen harken met pc games.

0

Aanbevolen voor jou