Return to Monkey Island is waarschijnlijk niet laatste game in reeks

Return to Monkey Island is waarschijnlijk niet laatste game in reeks

Return to Monkey Island is waarschijnlijk niet de allerlaatste game in de reeks.

Dat heeft ontwikkelaar Ron Gilbert laten weten op social media. Op Twitter vroeg een fan aan Gilbert of Return to Monkey Island het slotsluk van de franchise is. Daarop antwoordde Gilbert: "Het is onwaarschijnlijk dat dit het einde was."

Fans vroegen zich af of het bij Return to Monkey Island zou blijven, omdat de beschrijving van de game daar naar hintte. Voor release werd gemeld dat de game "de conclusie op een franchise die al meer dan dertig jaar bestaat" zou worden. 

Return to Monkey Island is sinds kort verkrijgbaar op pc en Nintendo Switch. De adventuregame volgt de eerste twee delen direct op, maar neemt wel de canon uit later verschenen dienst mee. Het spel wordt ondanks controverse over de graphics voor release goed ontvangen door fans en critici.

Monkey Island is mogelijk niet de enige Lucasfilm Games-framchise die terugkeert. Vorige week hintte ontwikkelaar Craig Derrick mogelijk naar een vervolg op of een remake van Maniac Mansion.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waar blijft de review?

0
test

In begin was ik sceptisch over de nieuwe stijl maar man wat een game. Games als RTM laat zien dat het adventure gedeelte nog steeds een succes kan zijn.

0

Aanbevolen voor jou