Retailversie Minecraft voor Xbox One komt 21 november | Gamer.nl

Retailversie Minecraft voor Xbox One komt 21 november | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De retailversie van Minecraft: Xbox One Edition kost 18,99 euro. Er is al een digitale versie van Minecraft beschikbaar op de Xbox One: die kwam 5 september al uit voor dezelfde prijs.

Eigenaars van de digitale Xbox 360-versie konden toen voor 4,99 euro upgraden naar ddie versie. Wie overstapt naar Minecraft voor Xbox One kan al zijn of haar werelden en een gedeelte van de gekochte content meenemen van de Xbox 360-versie.

Spelers kunnen Minecraft: Xbox One Edition met vier spelers split-screen spelen, of met acht spelers via Xbox Live. Ook kan de Xbox One-versie grotere werelden aan en draait deze in een resolutie van 1080p op 60 frames per seconde.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou