Retailversie Alan Wake PC begin maart, digitale 16 februari [update] | Gamer.nl

Retailversie Alan Wake PC begin maart, digitale 16 februari [update] | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Update:
Het betreft hier enkel de releasedatum van de retailversies, digitaal is Alan Wake voor PC al vanaf 16 februari te downloaden via Steam. In tegenstelling tot wat eerder vermeld stond, bevat de speciale editie als extra's bovenop de standaardversie enkel het audiocommentaar, de dvd met bonusmateriaal en het boek genaamd The Alan Wake Files. De ansichtkaarten, soundtrack, handleiding, poster en sticker zitten ook in de gewone editie.  

Oorspronkelijk bericht:
De Limited Edition van Alan Wake bevat de officiële soundtrack van het spel, ansichtkaarten, een handleiding, een poster, een sticker en een extra dvd met bonusmateriaal. Ook zit er een boek bij en voegt het beluisterbaar commentaar van de makers toe, dat spelers aan kunnen zetten tijdens de game. De PC-versie van Alan Wake bundelt verder de twee eerder los voor Xbox Live verschenen downloadbare pakketten, The Writer en The Signal.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou